New Yorker Dør

– Lad lyset vandre
New Yorker Dør, enkelt-, dobbeltdør-, skydedør eller brusedør. Ligemeget hvad, får du et indretnings objekt der udover det æstetiske har en funktion. Om det er for at afskærme lyd. Lugt fra køkkenet. Eller blot ønsker at få et ekstra rum i din bolig er en New Yorker Dør en fantastisk mulighed. Grunden til dette er, at en New Yorker Dør lader lyset få plads. Lysgennemgangen altid er sikret, også selvom man vælger matterede ruder.

Se de mange muligheder nedenfor, eller giv os et ring om dit behov.

Forespørgsel til produkt
New Yorker Glasdør

New Yorker Glasdør

Simpel og stilfuld. Enkeltdørsløsning eksempelvid til afskærmning mellem gang og køkken

Se Mere
New Yorker Enkeltdør

New Yorker Enkeltdør

Lad det simple sejre. Afskærm dine rum uden at afskærme lyset med en New Yorker Enkeltdør

Se Mere
New Yorker Dobbeltdør

New Yorker Dobbeltdør

Nyfortolk de klassiske franske døre med New Yorker Dobbeltdøre

Se Mere
New Yorker Dobbeltdør

New Yorker Dobbeltdør

Nyfortolk de klassiske franske døre med New Yorker Dobbeltdøre

Se Mere
New Yorker Skydedør

New Yorker Skydedør

Skydedør til Walk-in. Minimalistisk og æstetisk løsning til afskærmning

Se Mere
New Yorker Skydedør

New Yorker Skydedør

Skydedør til Walk-in. Minimalistisk og æstetisk løsning til afskærmning

Se Mere
New Yorker Brusedør

New Yorker Brusedør

Lad det simple sejre. Afskærm dit bad uden at afskærme lyset med en Brusedør.

Se Mere
New Yorker Baderumsdør

New Yorker baderumsdør

Simpel løsning til af afskærme sprøjt fra brusenichen. Fås både med og uden sprosser

Se Mere
New Yorker Dør til Mødelokale

New Yorker Dør til Mødelokale 

New Yorker dør, med plade i bunden for at bryde med det rene look. En simpel og smuk løsning.

Se Mere
New Yorker Dør til Kontor

New Yorker Dør til Kontor

Om det er i privaten eller på kontoret vil en New Yorker Dobbeltdør være et stilfuldt indretningsobjekt.

Se Mere

Lad lyset vandre med en New Yorker Dør

– New Yorker Dør.

Trædøre er gammeldag. De afskærmer lyset. De er som oftest kedelige at kigge på. Og vælges kun for deres funktionelle egenskaber. Drop den gamle udseende og vælg en New Yorker Dør. Men en New Yorker Dør sikrer du dig selv lysgennemgangen i dit hjem. Om døren er åben eller lukket. I tillæg til foregående får du også en unikt indretning objekt i hjem. Stålets simple sorte linjer er den perfekte til kontrast til de som oftest hvide vægge. En New Yorker Dør vil dog også få fint i sammenspil med mere nedtonede farver så som jord-farver.

Uagtet hvilken New Yorker Dør du ønsker at supplere din indretning med, kan vi designe og producere den. Brug en New Yorker Glasdør til at opleve en bedre lysgennemgang i dit hjem kombineret med det faktum, at løsningen i sig selv er et smukt objekt til at skabe kontraster med.

Ikke bare en New Yorker Dør

Vi har i kraft af et moderne værksted forfinet måden hvorpå New Yorker Døren bliver produceret og monteret. Vi guider og hjælper dig altid til at vælge den bedste løsning hvad angår din næste New Yorker Dør. Løsningerne kan sammensættes på mange forskellige måder, og med mange forskellige typer glas, så som bronzefarvet glas, materet glas eller lydisoleret glas. I tillæg til dette, kan en New Yorker Dør ligeledes kombineres med en New Yorker Væg. Kombinationen med en New Yorker Væg vil som oftest være nødvendigt når din niche er mere end 120 cm. Ved nicher større en 120 cm. kan du kombinere New Yorker Glasdøren med et fast fat på hver side eller blot i den ene side. Det er dog som oftest en god ide, at gå efter et udtryk hvori der er mest mulig symmetri. Dette skaber ro for øjet.

Badeværelse nu med New Yorker Dør

En New Yorker løsning, hvad end om det er en New Yorker Dør eller en New Yorker Væg kan ligeledes benyttes på badeværelset. Her er der dog nogle tekniske ting der skal være opfyldt for at sikre det bedste resultat over tid. En New Yorker Glasdør til badeværelset skal være produceret i rustfrit stål. Dette skal den være, for at sikre at der over tid ikke dannes rustpletter under malingen. Som senere vil komme ud igennem pulverlakken. New Yorker Døre på badeværelset vil oftest være med en stor glasrude. Dette skyldes at ruden herved er lettere at vedligeholde ift. kalk. I tillæg til at kunne skrabe den store rude ren, kan du med en løsning fra First Floor Copenhagen også tilkøbe nano-behandling. Denne behandling gør at kalk får sværere ved at sætte sig på ruden, hvorfor du skal gøre endnu mindre for at holde din New Yorker Dør ren.  New Yorker Døren på badeværelset kan ligeledes let kombineres med flere af First Floor Copenhagens produkter til badeværelset (se produkterne her). Linjen byder blandt andet på sæbeholdere, shampoohylder, spejle og håndsæbe holder i messing.

Forespørgsel til en New Yorker Dør?

Kontakt os her hvis vi skal hjælpe dig med din næste New Yorker Glasvæg, eller følg med på Instragram.

Forespørgsel til produkt