fbpx

Tlf: +45 2046 6330 Mail: Daniel@firstfloorcph.com

DanishEnglish

New Yorker Baderumsdør

New Yorker Baderumsdør

First Floor Copenhagen har eget smedeværksted, hvorfor ingen opgave er for lille eller stor. Vi har stor erfaring i diverse New Yorker vægs- og dørløsninger. Prisen på viste produkt er vejledende.

Skriv os en mail eller benyt kontaktformularen her på hjemmesiden for at få en uforpligtende pris. Såfremt det ønskes, kan vi mod betaling, ligeledes 3D rendere en mulig løsning, således du kan se præcist hvordan løsningen vil komme til at se ud- før du har købt den.

First Floor Copenhagen påtager sig gerne hele entreprisen når du vælger en løsning fra os. Det betyder at vi står for alt, lige fra at lave plads i den væg hvor New Yorker Glas Væggen skal være – ved enten at gøre den mindre, større, og afrette kanterne. Ligeledes opsætter og slutfuger vi også, således resultatet bliver perfekt.

Vejl. mål for den viste New Yorker Løsning:
Bredde: 50-120 cm
Højde: 190-250 cm

Prisen på New Yorker Væggen er eksklusiv levering og montage

Forespørgsel til produkt

 

Kategori:

Beskrivelse

Skab den optimale løsning for dig

Hvid du vælger at købe en New Yorker Baderumsdør hos os, er det vigtigt, at du føler tryghed fra den første snak til det færdige produkt er monteret hos dig.

Derfor modtager du altid en tegning af din løsning inden vi opstarter produktionen. På den måde er der ingen tvivlsspørgsmål eks. om hvilken vej dørene skal åbne. Via denne forvetningsafstemning sikrer vi dig, at du altid får præcis det det har drømt om.

Lad os hjælpe dig, med dine drømme og behov

Intet projekt er for småt eller stort. Om det “blot” er et lille fag med 2×3 ruder, eller en facade til din restaurant kan vi være behjælpelige. Vi har egne produktionsfaciliteter/ smedeværksted hvorfor vi kan hjælpe dig med alle dine ønsker.
New Yorker Væg til Mødelokale
Messing Håndtag

Mulige tilvalg

Skulle du ønske dig noget “ekstra” til din New Yorker Løsning, er dette intet problem. Herunder kan du se et udsnit af de mange muligheder for tilvalg:

  • Håndtag i messing.
  • Låsekasse
  • Lyddæmpende glas
  • Matteret glas
  • Termoglas
  • Retro skydedørsbeslag

Skal vi producere din New Yorker løsning ?

Om du er privat eller virksomhed, så står vi altid klar til at hjælpe dig.

Du kan få et uforpligtende tilbud allerede i dag!

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular, så kan vi starte inden længe.

New Yorker Baderumsdør

Med en New Yorker Baderumsdør tilføjer du et stilfuldt indretningsobjekt til din indretning på badeværelset. Udover den åbenlyse funktion med at afskærme for vand, kan du også bruge New Yorker Baderumsdøren til at skabe en rød tråd igennem dit badeværelse. Har du f.eks. håndklædeholderen, sæbeholderen eller shampoohylden fra First Floor Copenhagen, vil en baderumsdør i New Yorker stil være prikken over i´et. Lad de sorte simple linjer gå igennem hele dit badeværelse for at skabe et konkret og elegant udtryk.

 

Baderumsdør og dets materialer

Alt hvad First Floor Copenhagen laver til badeværelset er produceret i rustfrit stål. Dette skyldes at produkter som skal være på et badeværelse, og i direkte i kontakt med vand som en baderumsdør, ikke må ruste. De forskellige komponenter i døren pulverlakeres efter de er svejst sammen. Herved kommer der endnu et beskyttende lag på stålet, hvilket sikrer dig et produkt der kan tåle brug og tidens tand. Den mest almindelige farve til en New Yorker Baderumsdør er pulverlakeret sort. Du har dog også mulighed for at tilvælge andre farver, som eks. hvid, grå eller noget helt andet.Se flere New Yorker løsninger

Kombiner baderumsdøren med andet tilbehør

I og med First Floor Copenhagen mener at badeværelset som oftest er et lidt overset rum når det kommer til indretningen, har vi lavet en serie badeværelsestilbehør som passer sammen. Herved har du mulighed for at skabe en rød tråd i din indretning på toilettet. Kombiner eksempelvis din baderumsdør med en shampoohylde som også er pulverlakeret i sort. Ligeledes kan du også tilkøbe håndklædeholder og sæbeholder. Begge ting i samme farve som baderumsdøren. Herved sikrer du, at indretningen af badeværelset giver mening og ser stilfuldt ud.

Det er kun fantasien der sætter grænser. Lad lyset få plads samtidig med at du kan afskærme lugt og lyd.