fbpx

Tlf: +45 2046 6330 Mail: Daniel@firstfloorcph.com

DanishEnglish

New Yorker Skydedør

New Yorker Skydedør

First Floor Copenhagen har eget smedeværksted, hvorfor ingen opgave er for lille eller stor. Vi har stor erfaring i diverse New Yorker vægs- og dørløsninger. Prisen på viste produkt er vejledende.

Skriv os en mail eller benyt kontaktformularen her på hjemmesiden for at få en uforpligtende pris. Såfremt det ønskes, kan vi mod betaling, ligeledes 3D rendere en mulig løsning, således du kan se præcist hvordan løsningen vil komme til at se ud- før du har købt den.

First Floor Copenhagen påtager sig gerne hele entreprisen når du vælger en løsning fra os. Det betyder at vi står for alt, lige fra at lave plads i den væg hvor New Yorker Glas Væggen skal være – ved enten at gøre den mindre, større, og afrette kanterne. Ligeledes opsætter og slutfuger vi også, således resultatet bliver perfekt.

Vejl. mål for den viste New Yorker Løsning:
Bredde: 50-240 cm
Højde: 190-250 cm

Prisen på New Yorker Væggen er eksklusiv levering og montage

Forespørgsel til produkt

 

Kategori:

Beskrivelse

Skab den optimale løsning for dig

Hvid du vælger at købe en New Yorker Skydedør hos os, er det vigtigt, at du føler tryghed fra den første snak til det færdige produkt er monteret hos dig.

Derfor modtager du altid en tegning af din løsning inden vi opstarter produktionen. På den måde er der ingen tvivlsspørgsmål eks. om hvilken vej dørene skal åbne. Via denne forvetningsafstemning sikrer vi dig, at du altid får præcis det det har drømt om.

Lad os hjælpe dig, med dine drømme og behov

Intet projekt er for småt eller stort. Om det “blot” er et lille fag med 2×3 ruder, eller en facade til din restaurant kan vi være behjælpelige. Vi har egne produktionsfaciliteter/ smedeværksted hvorfor vi kan hjælpe dig med alle dine ønsker.
New Yorker Væg til Mødelokale
Messing Håndtag

Mulige tilvalg

Skulle du ønske dig noget “ekstra” til din New Yorker Løsning, er dette intet problem. Herunder kan du se et udsnit af de mange muligheder for tilvalg:

  • Håndtag i messing.
  • Låsekasse
  • Lyddæmpende glas
  • Matteret glas
  • Termoglas
  • Retro skydedørsbeslag

Skal vi producere din New Yorker løsning ?

Om du er privat eller virksomhed, så står vi altid klar til at hjælpe dig.

Du kan få et uforpligtende tilbud allerede i dag!

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular, så kan vi starte inden længe.

New Yorker Skydedør

En New Yorker Skydedør er til dig der ønsker en dør der ikke “stjæler” for meget af pladsen i rummet. I og med en skydedør kører op ad en allerede eksisterende væg, eller de faste fag du tilkøber den med, vil intet af dit gulvareal bliver taget af dørens svingradius. Derfor giver en New Yorker løsning med skydedør rigtig god mening når du har et mindre rum der skal afskærmes. Dog er det værd at huske at også store rum nyder gavn af en skydedør. Det kan være du blot har et ønske om en skydedør frem for en almindelig svingdør. Det eneste der kræves for at du kan få en New Yorker dør der skyder er, at der er plads til at den kan skyde til en af siderne. Enten højre eller venstre.

Hjul på Skydedøren

New Yorker løsningen kommer med to forskellige hjul-systemer. Det ene, og mest brugte, er støbejernshjul der er synlige på døren. Dette er det lidt mere rustikke look, hvor hjulet kører på en synlig skinne som enten monteres på din væg eller på et andet New Yorker Fag. Den anden løsningen er en loftmonteret skydedør. Her kører døren på små hårde plasthjul, der kører i en skinne der skrues fast til loftet. Forskellen mellem du to løsninger udover lidt forskel i lyden er, at med en loftmonteres skydedør, skal loftet være tæt på dørhullet for at døren kan afdække dette. Ellers vil du skulle have en skydedør med støbejernshjul. En Glasvæg kommer som sagt i mange forskellige udformninger.

Åben op for lyset med en New Yorker Skydedør

Som med alle vores løsninger når det kommer til New Yorker Vægge, er en skydedør i new yorker stil ligeledes en måde at åbne op for lyset på. Du behøver ikke “gemme” dine rum ad vejen med gammeldags skydedøre i træ eller plast. Men en skydedør i glas og jern kan du sikrer at lyset får gennemgang i dit hjem. Dette i kombination med at du får et stilfuldt indretningsobjekt, i form af døren. Som med både døre og faste fag, kan du i din skydedør vælge at få plader i de nederste ruder. Materet glas, enten i hele væggen eller i udvalgte ruder, det er kun dine øsnker der sætter grænsen.  Se vores løbende monterede løsninger på vores Instragram. Se flere New Yorker Døre

Det er kun fantasien der sætter grænser. Lad lyset få plads samtidig med at du kan afskærme lugt og lyd.