fbpx

Tlf: +45 2046 6330 Mail: Daniel@firstfloorcph.com

DanishEnglish

New Yorker Dør til Mødelokale

New Yorker Dør til Mødelokale

First Floor Copenhagen har eget smedeværksted, hvorfor ingen opgave er for lille eller stor. Vi har stor erfaring i diverse New Yorker vægs- og dørløsninger. Prisen på viste produkt er vejledende.

Skriv os en mail eller benyt kontaktformularen her på hjemmesiden for at få en uforpligtende pris. Såfremt det ønskes, kan vi mod betaling, ligeledes 3D rendere en mulig løsning, således du kan se præcist hvordan løsningen vil komme til at se ud- før du har købt den.

First Floor Copenhagen påtager sig gerne hele entreprisen når du vælger en løsning fra os. Det betyder at vi står for alt, lige fra at lave plads i den væg hvor New Yorker Glas Væggen skal være – ved enten at gøre den mindre, større, og afrette kanterne. Ligeledes opsætter og slutfuger vi også, således resultatet bliver perfekt.

Vejl. mål for den viste New Yorker Løsning:
Bredde: 30- flere meter
Højde: 190-250 cm

Prisen på New Yorker Væggen er eksklusiv levering og montage

Forespørgsel til produkt

 

Kategori:

Beskrivelse

Skab den optimale løsning for dig

Hvid du vælger at købe en New Yorker Dør til Mødelokale hos os, er det vigtigt, at du føler tryghed fra den første snak til det færdige produkt er monteret hos dig.

Derfor modtager du altid en tegning af din løsning inden vi opstarter produktionen. På den måde er der ingen tvivlsspørgsmål eks. om hvilken vej dørene skal åbne. Via denne forvetningsafstemning sikrer vi dig, at du altid får præcis det det har drømt om.

Lad os hjælpe dig, med dine drømme og behov

Intet projekt er for småt eller stort. Om det “blot” er et lille fag med 2×3 ruder, eller en facade til din restaurant kan vi være behjælpelige. Vi har egne produktionsfaciliteter/ smedeværksted hvorfor vi kan hjælpe dig med alle dine ønsker.
New Yorker Væg til Mødelokale
Messing Håndtag

Mulige tilvalg

Skulle du ønske dig noget “ekstra” til din New Yorker Løsning, er dette intet problem. Herunder kan du se et udsnit af de mange muligheder for tilvalg:

  • Håndtag i messing.
  • Låsekasse
  • Lyddæmpende glas
  • Matteret glas
  • Termoglas
  • Retro skydedørsbeslag

Skal vi producere din New Yorker løsning ?

Om du er privat eller virksomhed, så står vi altid klar til at hjælpe dig.

Du kan få et uforpligtende tilbud allerede i dag!

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular, så kan vi starte inden længe.

New Yorker Dør til Mødelokale 

En New Yorker Dør til mødelokale er en elegant og praktisk måde at afskærme dine mødelokaler på. Med en new yorker løsning vil du have mulighed for at øge den generelle lysgennemgang på kontoret. Dette er til stort fordel for medarbejdere, da naturligt lys versus lys udelukkende fra lamper, kan være med til at øge koncentrationsniveauet. En New Yorker Dør kan som med alle vores andre løsninger skræddersys, således den får præcis det udtryk du ønsker på dit kontor.

Mødelokaler & New Yorker Dør

Indretningen af mødelokaler er som udgangspunkt relativ simpel. Der skal være en skærm, måske en tavle, et bord og nogle stole. Dette har i mange år været udgangspunktet for at kunne holde et møde. I den senere tid, er medarbejdernes motivation og koncentrationsevne dog kommet med i ligningen. Lyset skal være rigtigt. Stolene gode. Og luften i lokalet noget man kan holde ud at være i. Her er det er en New Yorker Dør er en genial ting. I det lyset har mulighed for at gennemtrænge glasset, vil lyset i lokalet som oftest være meget bedre end med almindelige døre. I tillæg til dette vil døren eller væggen også være et stilfuldt element der kan pryde kontoret. Se flere New Yorker Døre

Kombiner Mødedøren med fag

Såfremt du har nogle større lokaler du ønsker at afskærme, er det muligt at tilkøbe fag til døren. Det kan eksempelvis være du har et indtrukket rum på 5 x 2 meter du ønsker at omdanne til mødelokale. Her vil det give super god mening at eksempelvis lave 4 meter fast New Yorker Væg, og på den sidste meter have en dør. Herved får du en lang væg hvor deltagerne kan side bagved, og en ind-, og udgangsdør i en af enderne. Om der i dør og faste fag skal være en, to tre, fire, fem eller seks ruder er noget du selv bestemmer. First Floor Copenhagen skal nok give deres besyv med i forhold til det generelle udtryk på løsningen. Men i sidste ende er det jo dig og dine kollegaer der skal kigge på løsningen dagligt. Derfor vil du også have det sidste ord hvad angår udtrykkert. Husk du altid kan følge med på Instragram for at se løbende løsninger.

Det er kun fantasien der sætter grænser. Lad lyset få plads samtidig med at du kan afskærme lugt og lyd.