First Floor Copenhagen

First Floor Copenhagen er en danskbaseret design- og produktionsvirksomhed, der fremstiller stålmøbler og stålinventar. Vi har et stærkt fundament i den danske designtradition og tilbyder enkel kvalitet i moderne bæredygtige materialer.

Vi arbejder primært med stål, men også i andre jernmaterialer. Disse kombineres nogle gange med ædle danske træsorter. Vi forarbejder materialerne med respekt og dedikation for at fremhæve de enkelte materialers særlige kendetegn med blik for træets organiske struktur og jernets unikke udtryk.

Vores motivation og drivkraft er, at design og kvalitet hænger uløseligt sammen. Dette søger vi, med et enkelt og stilrent udtryk, at inkorporere i alle vores produkter.

Design & Kvalitet

First Floor Copenhagen

STÅL & MILJØ

First Floor Copenhagen er vi opmærksomme på at en del af det at drive “stål-forretning” ikke har en optimal indvirkning på miljøet. Derfor søger vi altid at anvende genbrugsstål såfremt det er muligt. Det gør vi for at bidrage til en mere bæredygtig produktion og samfund.

INTET KOMPROMIS

Omsmeltning og herved genbrug af stål går ikke udover materialets egenskaber. Når et stykke stål ikke længere lever op til de europæiske krav bliver det skrottet og indgår herved i stålkredsløbet på ny. Dette er en effektiv måde at udnytte materialet på samtidig med at man minimerer belastningen på miljøet.

Vi vil mere

Vision

First Floor Copenhagens vision er at forene funktion og skandinavisk designtradition i alle vore produkter. Vi vil overgå forbrugernes forventning igennem kvalitetshåndværk og bæredygtige materialer, der tåler tidens tand.

Mission

First Floor Copenhagen stræber efter at være en betydelig aktør når  det kommer til kvalitet og faglighed indenfor stålmøbler & stålinteriør. Vi vil igennem vores store passion for håndværket og ekspertviden inden for stål- og møbelproduktion konstant innovere vores produkter og løsninger, for herigennem at sikre vores kunder den bedst mulige løsning på markedet.

De forretningsmæssige resultater, skal understøtte vores mål om at levere markedets bedste produkter. Gennem en dialogbaseret relation til kunder, butikker og specialister i industrien, vil vi styrke vores position på markedet og hele tiden dygtiggøre os til gavn for vores kunder.

Salgs og Handelsbetingelser

Produktet skal snakke for sig selv. Designere pålægger tit deres produkter en historie. For mig, skal produktet kunne snakke for sig selv- igennem et veludført design, kombineret med dets funktion

Daniel, Co-Founder

I størst muligt omfang, skal vi altid inkorporere bæredygtige materialer. Omsmeltet genbrugsstål giver mening for os og miljøet. 

Mikkel, Co-Founder

Lad os hjælpe dig med dit næste projekt

Kontakt os for spørgsmål eller hvis du vil høre mere

Kontakt Os