fbpx

Tlf: +45 2046 6330 Mail: Daniel@firstfloorcph.com

DanishEnglish

New Yorker Glasdør

New Yorker Glasdør

First Floor Copenhagen har eget smedeværksted, hvorfor ingen opgave er for lille eller stor. Vi har stor erfaring i diverse New Yorker vægs- og dørløsninger. Prisen på viste produkt er vejledende.

Skriv os en mail eller benyt kontaktformularen her på hjemmesiden for at få en uforpligtende pris. Såfremt det ønskes, kan vi mod betaling, ligeledes 3D rendere en mulig løsning, således du kan se præcist hvordan løsningen vil komme til at se ud- før du har købt den.

First Floor Copenhagen påtager sig gerne hele entreprisen når du vælger en løsning fra os. Det betyder at vi står for alt, lige fra at lave plads i den væg hvor New Yorker Glas Væggen skal være – ved enten at gøre den mindre, større, og afrette kanterne. Ligeledes opsætter og slutfuger vi også, således resultatet bliver perfekt.

Vejl. mål for den viste New Yorker Løsning:
Bredde: 40-120 cm
Højde: 190-250 cm

Prisen på New Yorker Væggen er eksklusiv levering og montage

Forespørgsel til produkt

 

Kategori:

Beskrivelse

Skab den optimale løsning for dig

Hvid du vælger at købe en New Yorker Glasdør hos os, er det vigtigt, at du føler tryghed fra den første snak til det færdige produkt er monteret hos dig.

Derfor modtager du altid en tegning af din løsning inden vi opstarter produktionen. På den måde er der ingen tvivlsspørgsmål eks. om hvilken vej dørene skal åbne. Via denne forvetningsafstemning sikrer vi dig, at du altid får præcis det det har drømt om.

Lad os hjælpe dig, med dine drømme og behov

Intet projekt er for småt eller stort. Om det “blot” er et lille fag med 2×3 ruder, eller en facade til din restaurant kan vi være behjælpelige. Vi har egne produktionsfaciliteter/ smedeværksted hvorfor vi kan hjælpe dig med alle dine ønsker.
New Yorker Væg til Mødelokale
Messing Håndtag

Mulige tilvalg

Skulle du ønske dig noget “ekstra” til din New Yorker Løsning, er dette intet problem. Herunder kan du se et udsnit af de mange muligheder for tilvalg:

  • Håndtag i messing.
  • Låsekasse
  • Lyddæmpende glas
  • Matteret glas
  • Termoglas
  • Retro skydedørsbeslag

Skal vi producere din New Yorker løsning ?

Om du er privat eller virksomhed, så står vi altid klar til at hjælpe dig.

Du kan få et uforpligtende tilbud allerede i dag!

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular, så kan vi starte inden længe.

New Yorker Glasdør

En New Yorker Glasdør giver dig mulighed for at åbne op for lysgennemgangen. Dette kan ske uden at gå på kompromis med dørens primære funktion, nemlig det at afskærme lyd. Mange hjem vil have stor fordel af mere naturligt lys. Idet gamle døre, som oftest er lavet af træ vil lyset ikke kunne vandre naturligt. Dette kan de dog med en New Yorker Glasdør. Såfremt du stadig ønsker at afskærme noget af gennemsynet er dette ligeledes muligt. Mange vælger nemlig en New Yorker Glasdør med enten materet glas eller stålplader udvalgte steder. Dette betyder at der stadig vil være en meget stor forekomst af naturligt lys bag døren, dog uden mulighed for folk på ydersiden for at se igennem. En glasdør kommer ligeledes i mange udformninger. Løsningen kan eks. laves med en stor rude, to store ruder eller to små ruder i bunden og to store ruder ovenfor. Det er kun dig som kunde der sætter grænsen for udtrykket på døren.

Brug New Yorker Døren i flere indretningssituationer

Som oftest underkendes en dør som et indretningsobjekt. Dette skyldes at døren, hvad enten om den er i New Yorker Stil eller ej, tit kun tænkes som havende en funktion, nemlig at afskærme et dørhul. Dette ønsker vi, hos First Floor Copenhagen, at ændre. En dør i New Yorker Stil kan i sig selv bruges som indretningsobjekt, og ligeledes skabe forskellige stemninger i et rum. Vælger man eks. en New Yorker Glasdør med meget smalle og høje ruder, vil denne, synsmæssigt, være med til at gøre dit rum højere. Modsat vil et meget højt rum med fordel kunne bruge en dør med bredere glas, end det er højt, for at skabe en kontrast til rummet. De simple sorte linjer kan endvidere fungere som “modhage” til en meget lys indretning og herved være med til at skabe en som oftest nødvendig kontrast. Se flere New Yorker Dør løsninger

Åben op for lysgennemgangen med en New Yorker Glasdør

Vælg at åbne op for lyset i dit hjem med en glasdør. En vigtig ting vi ofte vender med kunder der vælger en new yorker dør, er deres behov for tæthed. Da døre bruges forskellige steder og herved har forskellige funktioner i hjemmet, er graden af tæthed et vigtig element. Såfremt den tætteste dør muligt, ønskes, laver vi en vinkelkarm til døren. Det betyder at der hele vejen rundt om døren er vinkelkarm der øger tætheden. Såfremt døren købes, mere som udsmykning end egentlig tæthed laver vi en karm i profilstål. Herved er der 3 mm. hele vejen rundt om døren. På trods af få millimeters luft, både under- og i siderne ad døren, vil utroligt meget lyd isoleres. Glasset i væggen kan ligeledes betyde en del. Normalt leveres en dør som standard med 4 mm. CE-godkendt hærdet glas. Du har dog altid muligheden for at tilkøbe tykkere glas, lydglas eller termoglas såfremt døren skal bruges til at afskærme afkølede rum. Du altid kan se løbende monterede løsninger på vores Instragram.

Det er kun fantasien der sætter grænser. Lad lyset få plads samtidig med at du kan afskærme lugt og lyd.