fbpx

Tlf: +45 2046 6330 Mail: Daniel@firstfloorcph.com

DanishEnglish

New Yorker Dobbeltdør

New Yorker Dobbeltdør

First Floor Copenhagen har eget smedeværksted, hvorfor ingen opgave er for lille eller stor. Vi har stor erfaring i diverse New Yorker vægs- og dørløsninger. Prisen på viste produkt er vejledende.

Skriv os en mail eller benyt kontaktformularen her på hjemmesiden for at få en uforpligtende pris. Såfremt det ønskes, kan vi mod betaling, ligeledes 3D rendere en mulig løsning, således du kan se præcist hvordan løsningen vil komme til at se ud- før du har købt den.

First Floor Copenhagen påtager sig gerne hele entreprisen når du vælger en løsning fra os. Det betyder at vi står for alt, lige fra at lave plads i den væg hvor New Yorker Glas Væggen skal være – ved enten at gøre den mindre, større, og afrette kanterne. Ligeledes opsætter og slutfuger vi også, således resultatet bliver perfekt.

Vejl. mål for den viste New Yorker Løsning:
Bredde: 70-165 cm
Højde: 190-250 cm

Prisen på New Yorker Væggen er eksklusiv levering og montage

Forespørgsel til produkt

 

Kategori:

Beskrivelse

Skab den optimale løsning for dig

Hvid du vælger at købe en New Yorker Dobbeltdør hos os, er det vigtigt, at du føler tryghed fra den første snak til det færdige produkt er monteret hos dig.

Derfor modtager du altid en tegning af din løsning inden vi opstarter produktionen. På den måde er der ingen tvivlsspørgsmål eks. om hvilken vej dørene skal åbne. Via denne forvetningsafstemning sikrer vi dig, at du altid får præcis det det har drømt om.

Lad os hjælpe dig, med dine drømme og behov

Intet projekt er for småt eller stort. Om det “blot” er et lille fag med 2×3 ruder, eller en facade til din restaurant kan vi være behjælpelige. Vi har egne produktionsfaciliteter/ smedeværksted hvorfor vi kan hjælpe dig med alle dine ønsker.
New Yorker Væg til Mødelokale
Messing Håndtag

Mulige tilvalg

Skulle du ønske dig noget “ekstra” til din New Yorker Løsning, er dette intet problem. Herunder kan du se et udsnit af de mange muligheder for tilvalg:

  • Håndtag i messing.
  • Låsekasse
  • Lyddæmpende glas
  • Matteret glas
  • Termoglas
  • Retro skydedørsbeslag

Skal vi producere din New Yorker løsning ?

Om du er privat eller virksomhed, så står vi altid klar til at hjælpe dig.

Du kan få et uforpligtende tilbud allerede i dag!

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular, så kan vi starte inden længe.

New Yorker Dobbeltdør

New Yorker Dobbeltdør efter dine ønsker. Når du køber en Dobbeltdør fra First Floor Copenhagen speciallaves den altid efter dine mål. Det betyder at du har mulighed for få en ligeså stor-, eller lille dør du ønsker. En glas dobbeltdør er en mulighed for at give din bolig et ekstra hak opad hvad angår indretningen. En New Yorker Glasdobbeltdør er storslået i sit udtryk, men simpel af design. Dørens rene sorte linjer skaber en form for ro i rummet samtidig med at det er en utroligt stilfuld måde at afskærme dine rum på.  Dobbeltdøren kan udover dets mål, også skræddersys i forhold til hvilket udtryk du ønsker den skal skabe. Skal det eksempelvis være med materet glas i bunden eller midt på? Eller måske med sorte plader i bunden? Det er kun fantasien der sætter grænser med hvad angår New Yorker løsninger.

Dobbeltdør med faste fag

I kombination med en dobbeltdør i new yorker stil er det ligeledes muligt at tilvælge faste fag. De faste fag kan have flere forskellige funktioner. Visse gange, vil du have et hul der simpelthen er for bredt til kun at have en dobbeltdør. Herved kan det være smart at supplere dobbeltdøren med et fast fag på hver side af løsningen. Herved minimeres dørbredden en smule, men gør det muligt stadig at få en dobbeltdør. Istedet for at opbygge en gipsvæg hvor lyset ikke kan trænge igennem, vil de faste fag sikre dig, at mest muligt af lyset stadig kan trænge igennem. De faste fag ved siden af glasdobbeltdøren kan både være med tre, seks, eller ni glas. Det er kun op til din individuelle præference.

Dobbeltdør inklusiv topvindue

Som med enkeltdøre, vil en dobbeltdør visse gange “kræve” et topvindue. Dette kan enten være grundet det faktum at din niche er for høj til døren kan gå helt til loft. Eller fordi du ønsker at der skal være et fast element i form af et topvindue. Disse topvinduer produceres normalt  i et lidt mindre højdemål end selve ruderne i døren. Men såfremt der er højt nok til loftet kan ruderne snildt laves i samme størrelse. Topvinduet til dobbeltdøren kan enten følge dørens linjer eller produceres med et stort stykke glas. Det er op til dig, hvad du ønsker. Såfremt du helst ser dig fri for et topvindue, selvom du har højt til loftet, er dette også muligt. Det kræver dog at du er villig til at gå lidt op i dimension på stålet. Altså at stålet dobbeltdøren bliver lavet i, bliver en smule bredere og tykkere. Som oftest vil dette slet ikke kunne ses, da alle løsninger selvfølgelig pulverlakeres. Husk du altid kan se med på Instragram for løbende løsninger. Se flere New Yorker Døre her

Det er kun fantasien der sætter grænser. Lad lyset få plads samtidig med at du kan afskærme lugt og lyd.