fbpx

Tlf: +45 2046 6330 Mail: Daniel@firstfloorcph.com

DanishEnglish

New Yorker Dør til Kontor

New Yorker Dør til Kontor

First Floor Copenhagen har eget smedeværksted, hvorfor ingen opgave er for lille eller stor. Vi har stor erfaring i diverse New Yorker vægs- og dørløsninger. Prisen på viste produkt er vejledende.

Skriv os en mail eller benyt kontaktformularen her på hjemmesiden for at få en uforpligtende pris. Såfremt det ønskes, kan vi mod betaling, ligeledes 3D rendere en mulig løsning, således du kan se præcist hvordan løsningen vil komme til at se ud- før du har købt den.

First Floor Copenhagen påtager sig gerne hele entreprisen når du vælger en løsning fra os. Det betyder at vi står for alt, lige fra at lave plads i den væg hvor New Yorker Glas Væggen skal være – ved enten at gøre den mindre, større, og afrette kanterne. Ligeledes opsætter og slutfuger vi også, således resultatet bliver perfekt.

Vejl. mål for den viste New Yorker Løsning:
Bredde: 170-240 cm
Højde: 190-250 cm

Prisen på New Yorker Væggen er eksklusiv levering og montage

Forespørgsel til produkt

 

Kategori:

Beskrivelse

Skab den optimale løsning for dig

Hvid du vælger at købe en New Yorker Dør til Kontor hos os, er det vigtigt, at du føler tryghed fra den første snak til det færdige produkt er monteret hos dig.

Derfor modtager du altid en tegning af din løsning inden vi opstarter produktionen. På den måde er der ingen tvivlsspørgsmål eks. om hvilken vej dørene skal åbne. Via denne forvetningsafstemning sikrer vi dig, at du altid får præcis det det har drømt om.

Lad os hjælpe dig, med dine drømme og behov

Intet projekt er for småt eller stort. Om det “blot” er et lille fag med 2×3 ruder, eller en facade til din restaurant kan vi være behjælpelige. Vi har egne produktionsfaciliteter/ smedeværksted hvorfor vi kan hjælpe dig med alle dine ønsker.
New Yorker Væg til Mødelokale
Messing Håndtag

Mulige tilvalg

Skulle du ønske dig noget “ekstra” til din New Yorker Løsning, er dette intet problem. Herunder kan du se et udsnit af de mange muligheder for tilvalg:

  • Håndtag i messing.
  • Låsekasse
  • Lyddæmpende glas
  • Matteret glas
  • Termoglas
  • Retro skydedørsbeslag

Skal vi producere din New Yorker løsning ?

Om du er privat eller virksomhed, så står vi altid klar til at hjælpe dig.

Du kan få et uforpligtende tilbud allerede i dag!

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular, så kan vi starte inden længe.

New Yorker Dør til Kontor

En New Yorker Dør til Kontor er til dig der ønsker at kombinere æstetik og funktion. New Yorker Døren vil selvsagt altid have dørens egentlige funktion i form af afskærmning af lyd og lugt. Men en New Yorker Dør til Kontor får du bare så meget mere end dette. Du får et dør, der med dets rene sorte linjer vil løfte et hvert kontorlandskab til nye højder hvad angår æstetikken. Yderligere vil du opleve, såfremt du vælger det, at eksempelvis sorte bundplander vil skabe en fantastisk kontrast til den ellers meget simple og “rene” stil døren har.

Kombiner døren med en større væg

Din New Yorker Dør kan også komme som en større løsning. Mange vælger at have enten et fag i den ene side eller på begge sider af døren. På denne måde kan du afskærme større huller samtidigt med at du får en mere “imponerende” løsning, rent visuelt. Mange vælger som standard at have 6 ruder i hvert fag. En måde at bryde med dette er ved eks. kun at have 4 store ruder i. Ellers eks. lave det nederste af væggen i sorte plader. Afskærm dine konterer med en stilfuld og brugbar løsning. Få et tilbud på en New Yorker Dør.

Mere end et mødelokale

Mange møder i ens mødelokaler er interne, altså med medarbejdere fra kontoret. Disse skal selvfølgelig også have noget flot at se på i form af en New Yorker Dør til Mødelokale. Men i endnu højere grad kan en æstetisk mødelokale blive en fordel for dig når du har eksterne i huset til møder. Udtrykket en New Yorker Dør til mødelokalet giver, professionelt monteret kombineret med en flot indretning udover din new yorker løsning signalerer professionalisme. Roddede lokaler uden nogen rød tråd igennem dem ser bare sjusket og uprofessionelt ud! Brug din indretning til at signalere det du gerne vil. Se vores løbende monterede løsninger på vores Instragram. Se flere New Yorker Døre her

Det er kun fantasien der sætter grænser. Lad lyset få plads samtidig med at du kan afskærme lugt og lyd.