fbpx

Tlf: +45 2046 6330 Mail: Daniel@firstfloorcph.com

DanishEnglish

Glasvæg

First Floor Copenhagen har designet, produceret, leveret og monteret mere end 300 glasvægge over de seneste år. Det gør os til eksperter på området, hvilket er til fordel for dig. Om det er en 25 m. lang glasvæg eller “blot” et enkelt fag på 50 cm. kommer vi forbi dig, tager en snak om dine behov og forventningafstemmer med dig. Herefter foretager vi en grundig opmåling hvorfor vi også står på mål for alle ting i processen. Når vi har produceret din glasvæg kommer vi ligeledes også og monterer din løsning. Såfremt dette er noget du ønsker.

New Yorker,- og/ eller Glasvæg

En glasvæg kan dække over mange forskellige ting. Som oftest vil en glasvæg og en New Yorker Væg og New Yorker Dør være en og samme ting. Begge løsninger indeholder som udgangspunkt både glas og stål. Der findes dog nogle muligheder med en glasvæg som ikke altid gør sig gældende for en New Yorker Væg.

Messing på din Glasvæg

En glasvæg med messing kan kun "bruges" til badeværelset. Dette skyldes at en sådan løsning som oftest vil have den ene side af glasset fri. På den måde er der messinglister mod gulv og loft samt ind mod væggen. Messingen vi bruger er naturmessing og vil patinere over tid. Hvilket skaber et fantastisk udtryk.

Glasvæg som trappeværn

Grundet det geniale lysindfald en glasvæg skaber, får flere og flere også øjnene op for, at new yorker looket kan benyttes til diverse repos´er og trapper. Her stives glasvæggen af med såkaldte balyster imellem dem, for både at skabe en fantastisk look. Samtidig med at glasvæggen også har den stivhed en værn skal have.

Kun fantasien sætter grænser med en Glasvæg

Det geniale med en glasvæg er, at den kan laves fuldstændig efter dine rum. Derfor betyder det intet om du har et udhak i væggen. Et skråloft eller en bølgende gulv. Vi kommer selvfølgelig og måler din glasvæg op, for derefter at sende dig en skitse af løsningen. Herved forventningsafstemmer vi resultatet og fortæller dig, hvis der visse steder vil komme mere fuge grundet eks. et meget skævt gulvbræt eller andet.

Råt New Yorker look med en Glasvæg

De simple sorte linjer en glasvæg skaber, er den perfekte kontrast til hjemmet og/ eller kontoret. Det skaber ro for øjet at se på disse stilfulde linjer, samtidigt med at løsningen sikrer en optimal lys-gennemgang.

Glastyper i en Glasvæg

Der findes utroligt mange muligheder hvad angår glasset i din glasvæg. Til badeværelset kan man som sagt få nanobehandling på indersiden. Udover nano, kan du dog også vælge klart glas. Mange ruder er nemlig, normalt, lidt grønne i kanten. Dette kan undgås ved at købe jernfattigt glas, hvorfor ruden bliver krystal klart, også set fra siden.

Bronzeglas i din Glasvæg

Yderligere er det ligeledes muligt at tilvælge bronzeglas og/ eller gråtonet glas i din glasvæg. Dette er der ligeledes mulighed for at tilkøbe til både til din New Yorker Væg og New Yorker Dør.

Glasvæg og lysgennemgang

Det giver næsten sig selv. Glas lader lyset vandre. Hvorfor du får en bedre lysgennemgang i dit hjem. Visse steder, så som ind til et kontor eller andet, kan det "fulde" lys dog godt blive for meget. Derfor vil vi også, selvom du måske havde tænkt det anderledes, komme med vores besyv på glasvægs-løsningen du har tiltænkt. Vi giver vores råd ud fra en stor erfaring med disse løsninger. Men i sidste ende er glasvæggen din, hvorfor din glasvæg skal se om som du ønsker.

Vedligeholdelse af din Glasvæg

Når du køber en løsning af os, om det er en glasvæg til badeværelset eller en glasvæg/ New Yorker Væg kan du altid få nano-behandling på den. Det betyder at vedligeholdese så som fjernelse af kalk minimeres signifikant. Dette giver primært mening når der er tale om en glasvæg til dit badeværelse. Det er dog også muligt at tilkøbe til andre løsninger, så som dinNew Yorker Dør.

Opmåling af din kommende Glasvæg

Når du har valgt at du gerne vil have en glasvæg tager vi til at starte med en snak omkring udformningen på den. Dette kan være antal ruder, højden og bredden på disse, samt hvilken vej eventuelle døre skal "gå". Derefter svinger vi forbi og tager en grundig opmåling med laser. På den måde står vi på mål for hele løsningen fra start til slut. Alt du skal gøre er at glæde dig til at modtage denne.

Levering og montering af Glasvæg

Om det er til badeværelset eller stuen, kan vi stå for hele løsningen. Lige fra opmålingen til leveringen og monteringen. Det betyder du kun skal koordinere med en person. Når vi monterer har vi både tømrer og fugemand med. På den måde sikrer vi at løsningen bliver skruet korrekt op. Samt fuget til perfektion.