fbpx

Tlf: +45 2046 6330 Mail: Daniel@firstfloorcph.com

DanishEnglish

New Yorker Væg

Lad lyset få plads. Med en New Yorker Væg, om det er New Yorker enkeltfag-, to fag eller en New Yorker Løsning til din bruseniche, opnår du muligheden
for at afskærme lyd og lugt. Dette uden at gå på kompromis med lysgennemgangen i dit hjem. First Floor Copenhagen har stor erfaring i design, produktion og opsætning af New Yorker Vægge. Mange nybyggede hjem bliver lavet med få store rum. Dette betyder at lyd og lugt kan bevæge sig frit. Dette kan på sigt blive til gene for indemiljøet. Afskærm lyden samtidigt med du bibeholder lysgennemgangen med en New Yorker Væg. Vi tror på unikke løsninger, tilpasset dig og dit hjem.

Se de mange muligheder nedenfor, eller giv os et ring om dit behov.

Lad lyset få plads med en New Yorker Væg

- New Yorker Væg. Med en New Yorker Væg, uanset størrelse og antal vinduer, vil du få et fantastisk objekt til indretningen. Udover de åbenlyse fordele hvad angår afskærmning kan New Yorker Væggen også virke som en kontrast til de hvide vægge. En New Yorker Væg kan yderligere kombineres med en New Yorker Dør. Alle vores løsninger produceres i sort stål som pulverlakeres. Om det er en New Yorker Væg med 3 ruder, eller en stor væg med 40 ruder vil du derfor altid få samme flotte finish. Denne finish betyder at alle svejsninger er perfekt nedslebet. Alle hjørner er skarpe. Og vigtigst af alt, alle ruder har en bagspros. En bagspros er det der i New Yorker Væggen indkapsler vinduet, således for- og bagside minder mest muligt om hinanden. Da vi producerer New Yorker Væggen med V- og T-stål bliver glasset indsat fra bagsiden. For du ikke dagligt skal se fugeklatterne ruderne sidder fast med, laves der til hvert hul i væggen en bagspros.

Lad lyset få plads med en New Yorker Væg

Den seneste tid er New Yorker Vægs-looket også rykket ind på badeværelset. Her er store glasruder beklædt med sorte stålsrammer blevet utroligt populære, både med og uden rammer. En bruseniche er en let og meget elegant måde at afskærme for vandsprøjt ud i rummer. Fordelen er et simpel og moderne udtryk som let kankombineres med flere af First Floor Copenhagens produkter til badeværelset. Linjen byder blandt andet på sæbeholdere, shampoohylder, spejle og håndsæbe holder i messing.

New Yorker Væg med flere typer glas

Der er generelt nogle gode regler at huske på, når man køber en New Yorker Væg. Ruderne skal som udgangspunkt være bredere end de er høje. På denne måde er en New Yorker Væg med til at gøre dine rum højere -rent visuelt. I tillæg til rudestørrelsen har du som kunde også mange muligheder hvad angår glastype. Som standard leveres vores New Yorker Vægge med 4 mm. hærdet sikkerhedsglas. Du kan dog også tilvælge matteret glas såfremt det eks. er en væg imellem toilet og soveværelse. Riflet glas, hvis du ønsker et lidt mere gammeldags og eksklusivt udtryk eller en helt tredje. Når vi producerer New Yorker Løsninger til kontorlandskaber og/eller mødelokaler produceres de som oftest med lydglas. Dette glas isolerer op til 42 Db og er det perfekte valg såfremt støj ønskes minimeret mest muligt. Er både riflet, matteret og lydglas i overkanten for dig, tilbyder vi også at du "blot" kan tilvælge 6 mm. hærdet CE-godkendt sikkerhedsglas. Med dette glas i din New Yorker Væg, isolerer den lige en tand mere sammenlignet med 4 mm. glasset. Du vil dog stadig kunne høre stemmer igennem løsningen.

Forespørgsel til New Yorker Væg

Kontakt os her hvis vi skal hjælpe dig med din næste New Yorker Glasvæg, eller følg med på Instragram.