fbpx

Tlf: +45 2046 6330 Mail: Daniel@firstfloorcph.com

DanishEnglish

New Yorker Væg

Lad lyset få plads. Med en New Yorker Væg, om det er New Yorker enkeltfag-, to fag eller en New Yorker Løsning til din bruseniche, opnår du muligheden
for at afskærme lyd og lugt. Dette uden at gå på kompromis med lysgennemgangen i dit hjem. First Floor Copenhagen har stor erfaring i design, produktion og opsætning af New Yorker Vægge. Mange nybyggede hjem bliver lavet med få store rum. Dette betyder at lyd og lugt kan bevæge sig frit. Dette kan på sigt blive til gene for indemiljøet. Afskærm lyden samtidigt med du bibeholder lysgennemgangen med en New Yorker Glasvæg. Vi tror på unikke løsninger, tilpasset dig og dit hjem.

Se de mange muligheder nedenfor, eller giv os et ring om dit behov.

Lad lyset få plads med en New Yorker Væg

Med en New Yorker Væg, uanset størrelse og antal vinduer, vil du få et fantastisk objekt til indretningen. Udover de åbenlyse fordele hvad angår afskærmning kan New Yorker Væggen også virke som en kontrast til de hvide vægge. En New Yorker Glasvæg kan yderligere kombineres med en New Yorker Dør.

Pulverlakering af New Yorker Væg

Alle vores løsninger produceres i sort stål som pulverlakeres. Om det er en Glasvæg med 3 ruder, eller en stor væg med 40 ruder vil du derfor altid få samme flotte finish. Denne finish betyder at alle svejsninger er perfekt nedslebet. Alle hjørner er skarpe. Og vigtigst af alt, alle ruder har en bagspros. Dette gør sig gældende både på vores New Yorker Vægge og New Yorker Døre

Materialet i en New Yorker Væg

En bagspros er det der i New Yorker Glasvæsvæggen indkapsler vinduet, således for- og bagside minder mest muligt om hinanden. Da vi producerer New Yorker Væggen med V- og T-stål bliver glasset indsat fra bagsiden. For du ikke dagligt skal se fugeklatterne ruderne sidder fast med, laves der til hvert hul i væggen en bagspros.

Alt kan lade sig gøre med en New Yorker Væg

Er både riflet, matteret og lydglas i overkanten for dig, tilbyder vi også at du "blot" kan tilvælge 6 mm. hærdet CE-godkendt sikkerhedsglas. Med dette glas i din Glasskillevæg, isolerer den lige en tand mere sammenlignet med 4 mm. glasset. Du vil dog stadig kunne høre stemmer igennem løsningen.

Vi er med hele vejen

Mange har på det seneste fået øjnene op for hvad der er muligt ift. lysgennemgangen med en New Yorker Væg. Det betyder at mange gerne vil have udskåret huller etc. i eksisterende gipsvægge etc. for at få mere lys i deres hjem. Dette kan som oftest være et lidt større arbejde da man som privatperson skal til at snakke med flere forskellige håndværkere for at få den New Yorker Glasvæg mange ønsker sig. Dette er dog ikke nødvendigt når du køber en New Yorker Væg fra os. Vi entrerer med gerne med tømrer og/ eller murer, således du kun har en kontakt i arbejdet med at "få plads" til din næste Glasvæg. På denne måde sikrer vi dig at arbejdet bliver udført korrekt, og at vi har det optimale forhold når vi kommer for at montere din New Yorker Væg.

Lad lyset vandre med en New Yorker Væg

Den seneste tid er New Yorker Vægs-looket også rykket ind på badeværelset. Her er store glasruder beklædt med sorte stålsrammer blevet utroligt populære, både med og uden rammer.Du kan se flere New Yorker Døre til badeværelset under glasvæg

New Yorker Væg på badeværelset

En bruseniche er en let og meget elegant måde at afskærme for vandsprøjt ud i rummer. Fordelen er et simpel og moderne udtryk som let kan kombineres med flere af First Floor Copenhagens produkter til badeværelset. Linjen byder blandt andet på sæbeholdere, shampoohylder, spejle og håndsæbe holder i messing

Fast fag eller dør til badeværelset

En Glasskillevæg til badet, kan komme i mange varianter og former. Nogle ønsker "Blot" et fast fag som New Yorker Væg. New Yorker udtrykket, for at afskærme deres niche. Andre har behov for at løsningen kan åbne og lukke hvorfor de vælger en new yorker brusevæg. Det er kun fantasien der sætter grænser. Skæve vægge er ej heller et problem. Her laver vi også gerne en New Yorker Væg i facon til dig.

Håndtag på løsningen

Der findes mange forskellige muligheder når det kommer til håndtaget på din New Yorker Løsning. Som standard kommer vores New Yorker Glasvvg og/eller dør med sorte vinkelhåndtag. Du har dog også mulighed for at få håndtag som sorte rør. Ligeledes kan disse rør blive i messing. Dette giver løsningen et lidt andet, og for nogle, mere let udtryk. I sidste ende er det dog dig der helt selv vælger hvorledes din New Yorker Væg skal se ud.

New Yorker Væg med flere typer glas

Der er generelt nogle gode regler at huske på, når man køber en Skillevæg i Glas. Ruderne skal som udgangspunkt være bredere end de er høje. På denne måde er en New Yorker Væg med til at gøre dine rum højere -rent visuelt, det samme gælder for diverse glasvægge.

Glas i din New Yorker Væg

I tillæg til rudestørrelsen har du som kunde også mange muligheder hvad angår glastype. Som standard leveres vores New Yorker Vægge med 4 mm. hærdet sikkerhedsglas. Du kan dog også tilvælge matteret glas såfremt det eks. er en væg imellem toilet og soveværelse. Riflet glas, hvis du ønsker et lidt mere gammeldags og eksklusivt udtryk eller en helt tredje.

Lydglas og New Yorker Væg

Når vi producerer New Yorker Løsninger til kontorlandskaber og/eller mødelokaler produceres de som oftest med lydglas. Dette glas isolerer op til 42 Db og er det perfekte valg såfremt støj ønskes minimeret mest muligt.

Gå fra to- til tre rum

En Glasvæg er ligeledes genial til at opdele små eller "skæve" lejligheder. Du kan eks. dele din nuværende stue op på midten for at få en lille børneværelse. Eller du kan tage et hjørne og vælge at lave din New Yorker væg med et 90 grader knæk, således et helt nyt rum bliver skabt. Dette rum kan få en dør, både som skyde,- enkelt,- eller dobbeltdør. På denne måde tjener din lejlighed dig flere år, før potentielle familieforøgelser gør, at en ny og større lejlighed er nødvendig.


Forespørgsel til New Yorker Væg

Kontakt os her hvis vi skal hjælpe dig med din næste New Yorker Væg, eller følg med på Instragram for løbende at se vores løsninger.