fbpx

Tlf: +45 2046 6330 Mail: Daniel@firstfloorcph.com

DanishEnglish

New Yorker Brusedør

New Yorker Brusedør

First Floor Copenhagen har eget smedeværksted, hvorfor ingen opgave er for lille eller stor. Vi har stor erfaring i diverse New Yorker vægs- og dørløsninger. Prisen på viste produkt er vejledende.

Skriv os en mail eller benyt kontaktformularen her på hjemmesiden for at få en uforpligtende pris. Såfremt det ønskes, kan vi mod betaling, ligeledes 3D rendere en mulig løsning, således du kan se præcist hvordan løsningen vil komme til at se ud- før du har købt den.

First Floor Copenhagen påtager sig gerne hele entreprisen når du vælger en løsning fra os. Det betyder at vi står for alt, lige fra at lave plads i den væg hvor New Yorker Glas Væggen skal være – ved enten at gøre den mindre, større, og afrette kanterne. Ligeledes opsætter og slutfuger vi også, således resultatet bliver perfekt.

Vejl. mål for den viste New Yorker Løsning:
Bredde: 50-120 cm
Højde: 190-250 cm

Prisen på New Yorker Væggen er eksklusiv levering og montage

Forespørgsel til produkt

 

Kategori:

Beskrivelse

Skab den optimale løsning for dig

Hvid du vælger at købe en New Yorker Brusedør hos os, er det vigtigt, at du føler tryghed fra den første snak til det færdige produkt er monteret hos dig.

Derfor modtager du altid en tegning af din løsning inden vi opstarter produktionen. På den måde er der ingen tvivlsspørgsmål eks. om hvilken vej dørene skal åbne. Via denne forvetningsafstemning sikrer vi dig, at du altid får præcis det det har drømt om.

Lad os hjælpe dig, med dine drømme og behov

Intet projekt er for småt eller stort. Om det “blot” er et lille fag med 2×3 ruder, eller en facade til din restaurant kan vi være behjælpelige. Vi har egne produktionsfaciliteter/ smedeværksted hvorfor vi kan hjælpe dig med alle dine ønsker.
New Yorker Væg til Mødelokale
Messing Håndtag

Mulige tilvalg

Skulle du ønske dig noget “ekstra” til din New Yorker Løsning, er dette intet problem. Herunder kan du se et udsnit af de mange muligheder for tilvalg:

  • Håndtag i messing.
  • Låsekasse
  • Lyddæmpende glas
  • Matteret glas
  • Termoglas
  • Retro skydedørsbeslag

Skal vi producere din New Yorker løsning ?

Om du er privat eller virksomhed, så står vi altid klar til at hjælpe dig.

Du kan få et uforpligtende tilbud allerede i dag!

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular, så kan vi starte inden længe.

New Yorker Brusedør

New Yorker Brusedør kan fås efter dine ønsker og præferencer. Vores brusedøre kommer som udgangspunkt i to forskellige designs. Enten med eller uden sprosser. I en New Yorker Brusedør uden sprosser vil glasset være omkranset af en sort rustfri karm, som skaber et stilfuldt og simpelt udtryk på dit badeværelse. Brusedøren med sposser, har kun sprosser på forsiden, for at du forsat har let ved at skrabe væggen efter du har været i bad. Dette plejer vi at kalde pyntelister, da de ikke limes til glasset, men “blot” påsvejses forsiden ad døren. Alt på brusedøren, inklusiv hængelslister mm. produceres i rustfrit stål, således det kan tåle miljøet og vandet på et badeværelse.

Glas i Brusedøren

Normalt leveres alle vores brusedøre med 8 mm. CE-godkendt hærdet glas. Du har dog som kunde hos First Floor Copenhagen mulighed for at lave mange forskellige tilvalg. Det kan f.eks. være at du ønsker nano-glas på siden ind mod bruseren for at lette vedligeholdelsen over tid i form af kalk. Yderligere kan du også tilvælge matering på forsiden således det kun er muligt at se silhuetten af personen bag ruden. Du kan også vælge bronzemateret glas, hvilket giver glasset et bruneligt skær der ser utroligt stilfuldt ud. De forskellige glastilvalg kan ligeledes kombineres, således du har nano-behandling på bagsiden og matering på forsiden. Det er op til dine ønsker og behov. Du kan se flere løsninger under Glasvæg, her på siden.

Former for brusenicher

En brusevæg kan kombineres med faste brusefag på flere forskellige måder. Har du eks. en lang brusekabine, kan du vælge at få et fast fag i kombination med en dør. Herved bliver hele bruseområdet afskræmet, af en lang løsning. På mindre badeværelser, eller hvor selve brusearealet er mindre, vælger mange kunder at lave en firkantet brusekabine. Dette gøre ved at på den ene væg montere brusedøren, og på den anden montere et fast fag. Herved møder døren det faste brusefag i en 90 graders vinkel og laver en firkantet bruseniche. Hvorved vandet “bliver” hvor det skal. Se flere New Yorker Døre

Det er kun fantasien der sætter grænser. Lad lyset få plads samtidig med at du kan afskærme lugt og lyd.