fbpx

Tlf: +45 2046 6330 Mail: Daniel@firstfloorcph.com

DanishEnglish

New Yorker Enkeltdør

New Yorker Enkeltdør

First Floor Copenhagen har eget smedeværksted, hvorfor ingen opgave er for lille eller stor. Vi har stor erfaring i diverse New Yorker vægs- og dørløsninger. Prisen på viste produkt er vejledende.

Skriv os en mail eller benyt kontaktformularen her på hjemmesiden for at få en uforpligtende pris. Såfremt det ønskes, kan vi mod betaling, ligeledes 3D rendere en mulig løsning, således du kan se præcist hvordan løsningen vil komme til at se ud- før du har købt den.

First Floor Copenhagen påtager sig gerne hele entreprisen når du vælger en løsning fra os. Det betyder at vi står for alt, lige fra at lave plads i den væg hvor New Yorker Glas Væggen skal være – ved enten at gøre den mindre, større, og afrette kanterne. Ligeledes opsætter og slutfuger vi også, således resultatet bliver perfekt.

Vejl. mål for den viste New Yorker Løsning:
Bredde: 0-120 cm
Højde: 190-250 cm

Prisen på New Yorker Væggen er eksklusiv levering og montage

Forespørgsel til produkt

 

Kategori:

Beskrivelse

Skab den optimale løsning for dig

Hvid du vælger at købe en New Yorker Enkeltdør hos os, er det vigtigt, at du føler tryghed fra den første snak til det færdige produkt er monteret hos dig.

Derfor modtager du altid en tegning af din løsning inden vi opstarter produktionen. På den måde er der ingen tvivlsspørgsmål eks. om hvilken vej dørene skal åbne. Via denne forvetningsafstemning sikrer vi dig, at du altid får præcis det det har drømt om.

Lad os hjælpe dig, med dine drømme og behov

Intet projekt er for småt eller stort. Om det “blot” er et lille fag med 2×3 ruder, eller en facade til din restaurant kan vi være behjælpelige. Vi har egne produktionsfaciliteter/ smedeværksted hvorfor vi kan hjælpe dig med alle dine ønsker.
New Yorker Væg til Mødelokale
Messing Håndtag

Mulige tilvalg

Skulle du ønske dig noget “ekstra” til din New Yorker Løsning, er dette intet problem. Herunder kan du se et udsnit af de mange muligheder for tilvalg:

  • Håndtag i messing.
  • Låsekasse
  • Lyddæmpende glas
  • Matteret glas
  • Termoglas
  • Retro skydedørsbeslag

Skal vi producere din New Yorker løsning ?

Om du er privat eller virksomhed, så står vi altid klar til at hjælpe dig.

Du kan få et uforpligtende tilbud allerede i dag!

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular, så kan vi starte inden længe.

New Yorker Enkeltdør

En New Yorker Enkeltdør efter dine ønsker. Når du køber en New Yorker Enkeltdør hos First Floor Copenhagen skræddersys den altid efter dine mål og ønsker. Du kan som kunde have en finger med i alt, lige fra udformningen af ruderne, til hvor i dørhullet den skal stå. Det betyder at du kan skræddersy døren, efter hvilket udtryk du ønsker den skal have i dit hjem. Nogle er til mange små ruder, mens andre øsnker en New Yorker Enkeltdør med så store ruder som overhovedet muligt. Selv stålets dimension og tykkelse kan du ændre, såfremt du har en præference for dette. Ens for alle løsninger er dog, at lyset vil få plads. Vi mennesker har bedst af naturligt lys. Dette er med til at øge koncentrationen og skabe et bedre indemiljø. Derfor giver det så god mening at vælge en New Yorker Dør, således lyset kan få gennemgang i dit hjem.

Ting at tage med i overvejelserne ved New Yorker Dør

Når du vælger at få en New Yorker Dør, er der visse ting som er gode at tage med ind i overvejelserne. Eksempelvis om man ønsker at døren skal kunne lægge sig helt op ad en eksisterende væg. Om glasdøren som oftest skal være åben eller lukket og om det altid er en god ide at man kan se igennem døren. Herved vil du som kunde modtage døren hurtigere. Ligeledes er ønsket rudestørrelse og håndtag ligeledes en ting der skal tages med i overvejelserne. Skal det være et almindeligt sort håndtag der skal sidde på enkeltdøren, eller skal det være en lidt mere speciel løsning så som messing-håndtag. Når man overvejer disse ting er det endvidere også smart at vurdere om man køber døren kun for dennes udtryk. Eller om man ønsker den skal suplementere eller stå i kontrast til andre elementer i ens indretning.

Topvindue i Glasdøren ?

Når du køber en New Yorker Enkeltdør er det som oftest til et allerede eksisterende dørhul. Såfremt man er et godt stykke over 2 meter i åbningen, kan det være en god ide at supplere døren med et topvindue. Dette skyldes flere grunde. Et, det skaber en mindre dør der er lettere at åbne og lukke. I tillæg til dette kan topvinduet også være med til at et andet udtryk, i visse situationer en mere pompøs løsning, der understreger højden på rummet. Nogle gange kan det dog også være en nødvendighed at vælge et topvindue, da der er grænser for hvor høj en enkeltdør kan være uden at blive træls at åbne og lukke. Instragram for at se løbende løsninger. Se flere New Yorker Døre her

Det er kun fantasien der sætter grænser. Lad lyset få plads samtidig med at du kan afskærme lugt og lyd.