FIRST FLOOR COPENHAGEN

New Yorker Skydedør

En New Yorker Skydedør er til dig der ønsker en dør der ikke “stjæler” for meget af pladsen i rummet. I og med en skydedør kører op ad en allerede eksisterende væg, eller de faste fag du tilkøber den med, vil intet af dit gulvareal bliver taget af dørens svingradius. Derfor giver en New Yorker løsning med skydedør rigtig god mening når du har et mindre rum der skal afskærmes. Dog er det værd at huske at også store rum nyder gavn af en skydedør. Det kan være du blot har et ønske om en skydedør frem for en almindelig svingdør. Det eneste der kræves for at du kan få en New Yorker dør der skyder er, at der er plads til at den kan skyde til en af siderne. Enten højre eller venstre.

Forespørgsel til produkt

First Floor Copenhagen

New Yorker Skydedør

Se Pris

First Floor Copenhagen

New Yorker Skydedør

Se Pris

First Floor Copenhagen

New Yorker Skydedør

Se Pris

Hjul på Skydedøren

 New Yorker løsningen kommer med to forskellige hjul-systemer. Det ene, og mest brugte, er støbejernshjul der er synlige på døren. Dette er det lidt mere rustikke look, hvor hjulet kører på en synlig skinne som enten monteres på din væg eller på et andet New Yorker Fag. Den anden løsningen er en loftmonteret skydedør. Her kører døren på små hårde plasthjul, der kører i en skinne der skrues fast til loftet. Forskellen mellem du to løsninger udover lidt forskel i lyden er, at med en loftmonteres skydedør, skal loftet være tæt på dørhullet for at døren kan afdække dette. Ellers vil du skulle have en skydedør med støbejernshjul.

Se flere løsninger

LAD LYSET VANDRE

Åben op for lyset med en New Yorker Skydedør

Som med alle vores løsninger når det kommer til New Yorker Vægge, er en skydedør i new yorker stil ligeledes en måde at åbne op for lyset på. Du behøver ikke “gemme” dine rum ad vejen med gammeldags skydedøre i træ eller plast. Men en skydedør i glas og jern kan du sikrer at lyset får gennemgang i dit hjem. Dette i kombination med at du får et stilfuldt indretningsobjekt, i form af døren. Som med både døre og faste fag, kan du i din skydedør vælge at få plader i de nederste ruder. Materet glas, enten i hele væggen eller i udvalgte ruder, det er kun dine øsnker der sætter grænsen.  Se vores løbende monterede løsninger på vores Instragram.

Det er kun fantasien der sætter grænser. Lad lyset få plads samtidig med at du kan afskærme lugt og lyd.

New Yorker Dobbeltdør

First Floor Copenhagen

Er du blevet inspireret til at gå videre med en New Yorker Glasvæg, eller ønsker du mere information omkring en mulig løsning hos dig, så benyt kontaktformularen eller giv os et kald via nedenstående link eller på kontaktoplysningerne i bunden af siden.

Kontakt Os