FIRST FLOOR COPENHAGEN

New Yorker Glasdør

En New Yorker Glasdør giver dig mulighed for at åbne op for lysgennemgangen. Dette kan ske uden at gå på kompromis med dørens primære funktion, nemlig det at afskærme lyd. Mange hjem vil have stor fordel af mere naturligt lys. Idet gamle døre, som oftest er lavet af træ vil lyset ikke kunne vandre naturligt. Dette kan de dog med en New Yorker Glasdør. Såfremt du stadig ønsker at afskærme noget af gennemsynet er dette ligeledes muligt. Mange vælger nemlig en New Yorker Glasdør med enten materet glas eller stålplader udvalgte steder. Dette betyder at der stadig vil være en meget stor forekomst af naturligt lys bag døren, dog uden mulighed for folk på ydersiden for at se igennem. En glasdør kommer ligeledes i mange udformninger. Løsningen kan eks. laves med en stor rude, to store ruder eller to små ruder i bunden og to store ruder ovenfor. Det er kun dig som kunde der sætter grænsen for udtrykket på døren.

Forespørgsel til produkt

First Floor Copenhagen

New Yorker Glasdør

Se Pris

First Floor Copenhagen

New Yorker Glasdør

Se Pris

First Floor Copenhagen

New Yorker Glasdør

Se Pris

Brug New Yorker Døren i flere indretningssituationer

 Som oftest underkendes en dør som et indretningsobjekt. Dette skyldes at døren, hvad enten om den er i New Yorker Stil eller ej, tit kun tænkes som havende en funktion, nemlig at afskærme et dørhul. Dette ønsker vi, hos First Floor Copenhagen, at ændre. En dør i New Yorker Stil kan i sig selv bruges som indretningsobjekt, og ligeledes skabe forskellige stemninger i et rum. Vælger man eks. en New Yorker Glasdør med meget smalle og høje ruder, vil denne, synsmæssigt, være med til at gøre dit rum højere. Modsat vil et meget højt rum med fordel kunne bruge en dør med bredere glas, end det er højt, for at skabe en kontrast til rummet. De simple sorte linjer kan endvidere fungere som “modhage” til en meget lys indretning og herved være med til at skabe en som oftest nødvendig kontrast.

Se flere løsninger

LAD LYSET VANDRE

Åben op for lysgennemgangen med en New Yorker Glasdør

Vælg at åbne op for lyset i dit hjem med en glasdør. En vigtig ting vi ofte vender med kunder der vælger en new yorker dør, er deres behov for tæthed. Da døre bruges forskellige steder og herved har forskellige funktioner i hjemmet, er graden af tæthed et vigtig element. Såfremt den tætteste dør muligt, ønskes, laver vi en vinkelkarm til døren. Det betyder at der hele vejen rundt om døren er vinkelkarm der øger tætheden. Såfremt døren købes, mere som udsmykning end egentlig tæthed laver vi en karm i profilstål. Herved er der 3 mm. hele vejen rundt om døren. På trods af få millimeters luft, både under- og i siderne ad døren, vil utroligt meget lyd isoleres. Glasset i væggen kan ligeledes betyde en del. Normalt leveres en dør som standard med 4 mm. CE-godkendt hærdet glas. Du har dog altid muligheden for at tilkøbe tykkere glas, lydglas eller termoglas såfremt døren skal bruges til at afskærme afkølede rum. Du altid kan se løbende monterede løsninger på vores Instragram.

Det er kun fantasien der sætter grænser. Lad lyset få plads samtidig med at du kan afskærme lugt og lyd.

New Yorker Dobbeltdør

First Floor Copenhagen

Er du blevet inspireret til at gå videre med en New Yorker Glasvæg, eller ønsker du mere information omkring en mulig løsning hos dig, så benyt kontaktformularen eller giv os et kald via nedenstående link eller på kontaktoplysningerne i bunden af siden.

Kontakt Os