FIRST FLOOR COPENHAGEN

New Yorker Enkeltdør

En New Yorker Enkeltdør efter dine ønsker. Når du køber en New Yorker Enkeltdør hos First Floor Copenhagen skræddersys den altid efter dine mål og ønsker. Du kan som kunde have en finger med i alt, lige fra udformningen af ruderne, til hvor i dørhullet den skal stå. Det betyder at du kan skræddersy døren, efter hvilket udtryk du ønsker den skal have i dit hjem. Nogle er til mange små ruder, mens andre øsnker en New Yorker Enkeltdør med så store ruder som overhovedet muligt. Selv stålets dimension og tykkelse kan du ændre, såfremt du har en præference for dette. Ens for alle løsninger er dog, at lyset vil få plads. Vi mennesker har bedst af naturligt lys. Dette er med til at øge koncentrationen og skabe et bedre indemiljø. Derfor giver det så god mening at vælge en New Yorker Dør, således lyset kan få gennemgang i dit hjem.

Forespørgsel til produkt

First Floor Copenhagen

New Yorker Enkeltdør

Se Pris

First Floor Copenhagen

New Yorker Enkeltdør

Se Pris

First Floor Copenhagen

New Yorker Enkeltdør

Se Pris

Ting at tage med i overvejelserne ved New Yorker Dør

 Når du vælger at få en New Yorker Dør, er der visse ting som er gode at tage med ind i overvejelserne. Eksempelvis om man ønsker at døren skal kunne lægge sig helt op ad en eksisterende væg. Om glasdøren som oftest skal være åben eller lukket og om det altid er en god ide at man kan se igennem døren. Herved vil du som kunde modtage døren hurtigere. Ligeledes er ønsket rudestørrelse og håndtag ligeledes en ting der skal tages med i overvejelserne. Skal det være et almindeligt sort håndtag der skal sidde på enkeltdøren, eller skal det være en lidt mere speciel løsning så som messing-håndtag. Når man overvejer disse ting er det endvidere også smart at vurdere om man køber døren kun for dennes udtryk. Eller om man ønsker den skal suplementere eller stå i kontrast til andre elementer i ens indretning.

Se flere løsninger

LAD LYSET VANDRE

Topvindue i Glasdøren ?

Når du køber en New Yorker Enkeltdør er det som oftest til et allerede eksisterende dørhul. Såfremt man er et godt stykke over 2 meter i åbningen, kan det være en god ide at supplere døren med et topvindue. Dette skyldes flere grunde. Et, det skaber en mindre dør der er lettere at åbne og lukke. I tillæg til dette kan topvinduet også være med til at et andet udtryk, i visse situationer en mere pompøs løsning, der understreger højden på rummet. Nogle gange kan det dog også være en nødvendighed at vælge et topvindue, da der er grænser for hvor høj en enkeltdør kan være uden at blive træls at åbne og lukke. Instragram for at se løbende løsninger.

Det er kun fantasien der sætter grænser. Lad lyset få plads samtidig med at du kan afskærme lugt og lyd.

New Yorker Dobbeltdør

First Floor Copenhagen

Er du blevet inspireret til at gå videre med en New Yorker Glasvæg, eller ønsker du mere information omkring en mulig løsning hos dig, så benyt kontaktformularen eller giv os et kald via nedenstående link eller på kontaktoplysningerne i bunden af siden.

Kontakt Os