FIRST FLOOR COPENHAGEN

New Yorker Dør til Mødelokale 

En New Yorker Dør til mødelokale er en elegant og praktisk måde at afskærme dine mødelokaler på. Med en new yorker løsning vil du have mulighed for at øge den generelle lysgennemgang på kontoret. Dette er til stort fordel for medarbejdere, da naturligt lys versus lys udelukkende fra lamper, kan være med til at øge koncentrationsniveauet. En New Yorker Dør kan som med alle vores andre løsninger skræddersys, således den får præcis det udtryk du ønsker på dit kontor.

Forespørgsel til produkt

First Floor Copenhagen

New Yorker Dør til Mødelokale

Se Pris

First Floor Copenhagen

New Yorker Dør til Mødelokale

Se Pris

First Floor Copenhagen

New Yorker Dør til Mødelokale

Se Pris

Mødelokaler & New Yorker Dør

 Indretningen af mødelokaler er som udgangspunkt relativ simpel. Der skal være en skærm, måske en tavle, et bord og nogle stole. Dette har i mange år været udgangspunktet for at kunne holde et møde. I den senere tid, er medarbejdernes motivation og koncentrationsevne dog kommet med i ligningen. Lyset skal være rigtigt. Stolene gode. Og luften i lokalet noget man kan holde ud at være i. Her er det er en New Yorker Dør er en genial ting. I det lyset har mulighed for at gennemtrænge glasset, vil lyset i lokalet som oftest være meget bedre end med almindelige døre. I tillæg til dette vil døren eller væggen også være et stilfuldt element der kan pryde kontoret.

Se flere løsninger

LAD LYSET VANDRE

Kombiner Mødedøren med fag

Såfremt du har nogle større lokaler du ønsker at afskærme, er det muligt at tilkøbe fag til døren. Det kan eksempelvis være du har et indtrukket rum på 5 x 2 meter du ønsker at omdanne til mødelokale. Her vil det give super god mening at eksempelvis lave 4 meter fast New Yorker Væg, og på den sidste meter have en dør. Herved får du en lang væg hvor deltagerne kan side bagved, og en ind-, og udgangsdør i en af enderne. Om der i dør og faste fag skal være en, to tre, fire, fem eller seks ruder er noget du selv bestemmer. First Floor Copenhagen skal nok give deres besyv med i forhold til det generelle udtryk på løsningen. Men i sidste ende er det jo dig og dine kollegaer der skal kigge på løsningen dagligt. Derfor vil du også have det sidste ord hvad angår udtrykkert. Husk du altid kan følge med på Instragram for at se løbende løsninger.

Det er kun fantasien der sætter grænser. Lad lyset få plads samtidig med at du kan afskærme lugt og lyd.

New Yorker Dobbeltdør

First Floor Copenhagen

Er du blevet inspireret til at gå videre med en New Yorker Glasvæg, eller ønsker du mere information omkring en mulig løsning hos dig, så benyt kontaktformularen eller giv os et kald via nedenstående link eller på kontaktoplysningerne i bunden af siden.

Kontakt Os