FIRST FLOOR COPENHAGEN

New Yorker Dør til Kontor

En New Yorker Dør til Kontor er til dig der ønsker at kombinere æstetik og funktion. New Yorker Døren vil selvsagt altid have dørens egentlige funktion i form af afskærmning af lyd og lugt. Men en New Yorker Dør til Kontor får du bare så meget mere end dette. Du får et dør, der med dets rene sorte linjer vil løfte et hvert kontorlandskab til nye højder hvad angår æstetikken. Yderligere vil du opleve, såfremt du vælger det, at eksempelvis sorte bundplander vil skabe en fantastisk kontrast til den ellers meget simple og “rene” stil døren har.

Forespørgsel til produkt

First Floor Copenhagen

New Yorker Dør til Mødelokale

Se Pris

First Floor Copenhagen

New Yorker Dør til Mødelokale

Se Pris

First Floor Copenhagen

New Yorker Dør til Mødelokale

Se Pris

Kombiner døren med en større væg

 Din New Yorker Dør kan også komme som en større løsning. Mange vælger at have enten et fag i den ene side eller på begge sider af døren. På denne måde kan du afskærme større huller samtidigt med at du får en mere “imponerende” løsning, rent visuelt. Mange vælger som standard at have 6 ruder i hvert fag. En måde at bryde med dette er ved eks. kun at have 4 store ruder i. Ellers eks. lave det nederste af væggen i sorte plader. Afskærm dine konterer med en stilfuld og brugbar løsning. Få et tilbud på en New Yorker Dør.

Se flere løsninger

LAD LYSET VANDRE

Mere end et mødelokale

Mange møder i ens mødelokaler er interne, altså med medarbejdere fra kontoret. Disse skal selvfølgelig også have noget flot at se på i form af en New Yorker Dør til Mødelokale. Men i endnu højere grad kan en æstetisk mødelokale blive en fordel for dig når du har eksterne i huset til møder. Udtrykket en New Yorker Dør til mødelokalet giver, professionelt monteret kombineret med en flot indretning udover din new yorker løsning signalerer professionalisme. Roddede lokaler uden nogen rød tråd igennem dem ser bare sjusket og uprofessionelt ud! Brug din indretning til at signalere det du gerne vil. Se vores løbende monterede løsninger på vores Instragram.

Det er kun fantasien der sætter grænser. Lad lyset få plads samtidig med at du kan afskærme lugt og lyd.

New Yorker Dobbeltdør

First Floor Copenhagen

Er du blevet inspireret til at gå videre med en New Yorker Glasvæg, eller ønsker du mere information omkring en mulig løsning hos dig, så benyt kontaktformularen eller giv os et kald via nedenstående link eller på kontaktoplysningerne i bunden af siden.

Kontakt Os