FIRST FLOOR COPENHAGEN

New Yorker Dobbeltdør

New Yorker Dobbeltdør efter dine ønsker. Når du køber en Dobbeltdør fra First Floor Copenhagen speciallaves den altid efter dine mål. Det betyder at du har mulighed for få en ligeså stor-, eller lille dør du ønsker. En glas dobbeltdør er en mulighed for at give din bolig et ekstra hak opad hvad angår indretningen. En New Yorker Glasdobbeltdør er storslået i sit udtryk, men simpel af design. Dørens rene sorte linjer skaber en form for ro i rummet samtidig med at det er en utroligt stilfuld måde at afskærme dine rum på.  Dobbeltdøren kan udover dets mål, også skræddersys i forhold til hvilket udtryk du ønsker den skal skabe. Skal det eksempelvis være med materet glas i bunden eller midt på? Eller måske med sorte plader i bunden? Det er kun fantasien der sætter grænser med hvad angår New Yorker løsninger.

Forespørgsel til produkt

First Floor Copenhagen

New Yorker Dobbeltdør

Se Pris

First Floor Copenhagen

New Yorker Dobbeltdør

Se Pris

First Floor Copenhagen

New Yorker Dobbeltdør

Se Pris

Dobbeltdør med faste fag

 I kombination med en dobbeltdør i new yorker stil er det ligeledes muligt at tilvælge faste fag. De faste fag kan have flere forskellige funktioner. Visse gange, vil du have et hul der simpelthen er for bredt til kun at have en dobbeltdør. Herved kan det være smart at supplere dobbeltdøren med et fast fag på hver side af løsningen. Herved minimeres dørbredden en smule, men gør det muligt stadig at få en dobbeltdør. Istedet for at opbygge en gipsvæg hvor lyset ikke kan trænge igennem, vil de faste fag sikre dig, at mest muligt af lyset stadig kan trænge igennem. De faste fag ved siden af glasdobbeltdøren kan både være med tre, seks, eller ni glas. Det er kun op til din individuelle præference.

Se flere løsninger

LAD LYSET VANDRE

Dobbeltdør inklusiv topvindue

Som med enkeltdøre, vil en dobbeltdør visse gange “kræve” et topvindue. Dette kan enten være grundet det faktum at din niche er for høj til døren kan gå helt til loft. Eller fordi du ønsker at der skal være et fast element i form af et topvindue. Disse topvinduer produceres normalt  i et lidt mindre højdemål end selve ruderne i døren. Men såfremt der er højt nok til loftet kan ruderne snildt laves i samme størrelse. Topvinduet til dobbeltdøren kan enten følge dørens linjer eller produceres med et stort stykke glas. Det er op til dig, hvad du ønsker. Såfremt du helst ser dig fri for et topvindue, selvom du har højt til loftet, er dette også muligt. Det kræver dog at du er villig til at gå lidt op i dimension på stålet. Altså at stålet dobbeltdøren bliver lavet i, bliver en smule bredere og tykkere. Som oftest vil dette slet ikke kunne ses, da alle løsninger selvfølgelig pulverlakeres. Husk du altid kan se med på Instragram for løbende løsninger.

Det er kun fantasien der sætter grænser. Lad lyset få plads samtidig med at du kan afskærme lugt og lyd.

New Yorker Dobbeltdør

First Floor Copenhagen

Er du blevet inspireret til at gå videre med en New Yorker Glasvæg, eller ønsker du mere information omkring en mulig løsning hos dig, så benyt kontaktformularen eller giv os et kald via nedenstående link eller på kontaktoplysningerne i bunden af siden.

Kontakt Os