FIRST FLOOR COPENHAGEN

New Yorker Brusedør

New Yorker Brusedør kan fås efter dine ønsker og præferencer. Vores brusedøre kommer som udgangspunkt i to forskellige designs. Enten med eller uden sprosser. I en New Yorker Brusedør uden sprosser vil glasset være omkranset af en sort rustfri karm, som skaber et stilfuldt og simpelt udtryk på dit badeværelse. Brusedøren med sposser, har kun sprosser på forsiden, for at du forsat har let ved at skrabe væggen efter du har været i bad. Dette plejer vi at kalde pyntelister, da de ikke limes til glasset, men “blot” påsvejses forsiden ad døren. Alt på brusedøren, inklusiv hængelslister mm. produceres i rustfrit stål, således det kan tåle miljøet og vandet på et badeværelse.

Forespørgsel til produkt

First Floor Copenhagen

New Yorker Brusedør

Se Pris

First Floor Copenhagen

New Yorker Brusedør

Se Pris

First Floor Copenhagen

New Yorker Brusedør

Se Pris

Glas i Brusedøren

Normalt leveres alle vores brusedøre med 8 mm. CE-godkendt hærdet glas. Du har dog som kunde hos First Floor Copenhagen mulighed for at lave mange forskellige tilvalg. Det kan f.eks. være at du ønsker nano-glas på siden ind mod bruseren for at lette vedligeholdelsen over tid i form af kalk. Yderligere kan du også tilvælge matering på forsiden således det kun er muligt at se silhuetten af personen bag ruden. Du kan også vælge bronzemateret glas, hvilket giver glasset et bruneligt skær der ser utroligt stilfuldt ud. De forskellige glastilvalg kan ligeledes kombineres, således du har nano-behandling på bagsiden og matering på forsiden. Det er op til dine ønsker og behov.

Se flere løsninger

LAD LYSET VANDRE

Former for brusenicher

En brusevæg kan kombineres med faste brusefag på flere forskellige måder. Har du eks. en lang brusekabine, kan du vælge at få et fast fag i kombination med en dør. Herved bliver hele bruseområdet afskræmet, af en lang løsning. På mindre badeværelser, eller hvor selve brusearealet er mindre, vælger mange kunder at lave en firkantet brusekabine. Dette gøre ved at på den ene væg montere brusedøren, og på den anden montere et fast fag. Herved møder døren det faste brusefag i en 90 graders vinkel og laver en firkantet bruseniche. Hvorved vandet “bliver” hvor det skal.

Det er kun fantasien der sætter grænser. Lad lyset få plads samtidig med at du kan afskærme lugt og lyd.

New Yorker Dobbeltdør

First Floor Copenhagen

Er du blevet inspireret til at gå videre med en New Yorker Glasvæg, eller ønsker du mere information omkring en mulig løsning hos dig, så benyt kontaktformularen eller giv os et kald via nedenstående link eller på kontaktoplysningerne i bunden af siden.

Kontakt Os