FIRST FLOOR COPENHAGEN

New Yorker Baderumsdør

Med en New Yorker Baderumsdør tilføjer du et stilfuldt indretningsobjekt til din indretning på badeværelset. Udover den åbenlyse funktion med at afskærme for vand, kan du også bruge New Yorker Baderumsdøren til at skabe en rød tråd igennem dit badeværelse. Har du f.eks. håndklædeholderen, sæbeholderen eller shampoohylden fra First Floor Copenhagen, vil en baderumsdør i New Yorker stil være prikken over i´et. Lad de sorte simple linjer gå igennem hele dit badeværelse for at skabe et konkret og elegant udtryk.

Forespørgsel til produkt

First Floor Copenhagen

New Yorker Baderumsdør

Se Pris

First Floor Copenhagen

New Yorker Baderumsdør

Se Pris

First Floor Copenhagen

New Yorker Baderumsdør

Se Pris

Baderumsdør og dets materialer

Alt hvad First Floor Copenhagen laver til badeværelset er produceret i rustfrit stål. Dette skyldes at produkter som skal være på et badeværelse, og i direkte i kontakt med vand som en baderumsdør, ikke må ruste. De forskellige komponenter i døren pulverlakeres efter de er svejst sammen. Herved kommer der endnu et beskyttende lag på stålet, hvilket sikrer dig et produkt der kan tåle brug og tidens tand. Den mest almindelige farve til en New Yorker Baderumsdør er pulverlakeret sort. Du har dog også mulighed for at tilvælge andre farver, som eks. hvid, grå eller noget helt andet.

Se flere løsninger

LAD LYSET VANDRE

Kombiner baderumsdøren med andet tilbehør

I og med First Floor Copenhagen mener at badeværelset som oftest er et lidt overset rum når det kommer til indretningen, har vi lavet en serie badeværelsestilbehør som passer sammen. Herved har du mulighed for at skabe en rød tråd i din indretning på toilettet. Kombiner eksempelvis din baderumsdør med en shampoohylde som også er pulverlakeret i sort. Ligeledes kan du også tilkøbe håndklædeholder og sæbeholder. Begge ting i samme farve som baderumsdøren. Herved sikrer du, at indretningen af badeværelset giver mening og ser stilfuldt ud.

Det er kun fantasien der sætter grænser. Lad lyset få plads samtidig med at du kan afskærme lugt og lyd.

New Yorker Dobbeltdør

First Floor Copenhagen

Er du blevet inspireret til at gå videre med en New Yorker Glasvæg, eller ønsker du mere information omkring en mulig løsning hos dig, så benyt kontaktformularen eller giv os et kald via nedenstående link eller på kontaktoplysningerne i bunden af siden.

Forespørgsel til produkt